http://financialevenings.se/ http://delecta.se/ YouTube

Öppna ditt medlemskap idag!

Som ny medlem i Onoteratlistan får du gratis aktier i bolag som skall ägarspridas innan de blir listade.

Som öppningserbjudande fick de medlemmar som var med från början, men kompletta uppgifter, aktier för motsvarande 500 SEK i bolaget  RunWay Safe AB under maj-juni 2015.

Erbjudanden om att investera i bolagen skickas separat till medlemmar.

För att kunna köpa och sälja aktier på Onoteratlistan behöver du ett gratis konto här på webbplatsen. Du skaffar enkelt ett konto genom att fylla i dina uppgifter i registreringsformuläret. För att säkerställa att alla Onoteratlistan medlemmar finns på riktigt kollar vi din folkbokföringsadress och sedan skickas lösenordet per e-post till dig(detta gäller även bolag). När du loggar in första gången med detta lösenord aktiveras medlemsskapet.

Dina uppgifer är skyddade! Varför vi behöver dessa uppgifter är för att säkerställa att det verkligen är rätta köpare och säljare bakom datorn. Tyvärr finns det många som blivit lurade att köpa aktier som fiktiva personer inte innehaft. Varför bankkontouppgifterna finns med är för att säljaren skall få in likviden på sitt konto. Den enda gången som uppgifterna exponeras är när köpare och säljare är överens och en automatisk avräkninsgnota upprättas med alla medlemsuppgifter på. Ingen kan "tjuvkika" på uppgifterna för att sedan strunta i att genomföra köpet. Denna medlem blir omdelbart utslängd från Onoteratlistan.se.

Om du inte har ett svenskt person-, org- eller samordningsnummer, vänligen kontakta oss så kan vi lägga upp ditt konto manuellt istället. Om du har skyddad identitet kan du i dagsläget tyvärr inte använda Onoteratlistan eftersom säljare respektive köpares personuppgifter visas för säljare och köpare när man svarar på en annons.

Registrera dig som medlem >

Onoteratlistan.se · Regler & villkor · Kontakta